Přihlášení na Facebook

Prodej věcí přes Facebook

Facebook je sociální sítí číslo 1 a už dávno to není jen místo, kam si můžeme jít popovídat s přáteli, nebo sdělit všem co zrovna děláme. Význam Facebooku se prohlubuje a cílí na něj už i firmy s propracovaným marketingem – vždyť která společnost dnes nemá na Facebooku své vlastní stránky… . My jsme se dnes zaměřili na prodej věcí přes Facebook – jak probíhá, co zde lze koupit a kde? Prozradíme v následujících několika řádcích.

Prodej věcí na Facebooku?

Prodej věcí na internetu není vůbec žádnou novinkou a tak bylo jen otázkou času, než do tohoto světa obchodu spadnou i sociální sítě. Facebook je k prodeji takřka ideální – lze si zde velmi snadno vytyčit cílovou skupinu a snad ještě snadněji prezentovat své zboží, ať už svépomocí, nebo za asistence podpůrných reklamních systému samotného Facebooku.

Prodej věcí na Facebooku

 

Jak to všechno probíhá?

Systém je vlastně velice jednoduchý – vytvoříte si skupinu, či stránku, kterou můžete zaměřit buď obecně (např. „Prodej věcí v Praze“), či poněkud specifičtěji (např. „Prodej šperků“). Čím více si pak vyhrajete se samotnými stránkami, tím více šancí na úspěch máte. Následně se pokusíte sezvat do skupiny co možná největší počet lidí – ty požádáte, aby také sezvali další lidi a tak dále a tak dále.. Pak už stačí jen pravidelně dávat o sobě vědět, aktivně své zboží nabízet a prakticky Vám můžeme garantovat úspěch.

Kde nakupovat?

V ČR už existuje poměrně velké množství skupin, kde mezi sebou obchodují lidé prakticky ze všech koutů republiky. Jako příklad můžeme uvést třeba vele populární skupinu pro poptávku i nabídku elektroniky značky Apple, či stránku, kde můžete nabízet i poptávat prakticky cokoliv, přičemž je zde aktivních na 70 tisíc uživatelů, což už představuje velkou šanci na úspěch.

A kde nakupujete, či prodáváte Vy? Podělte se s námi v komentářích!

Exit mobile version